Local Pie Hilton Head Menu

Must Try

Hoeveel Kost Een Kruimeldief

Restaurant Tour with the Men Who Dine

De meeste kruimeldieven kosten tussen de 50 en de 150. Er zijn uitzonderingen met een nóg hogere prijs. Voor een goede kruimeldief van gemiddelde kwaliteit betaal je rond de 85. Die heeft dan een prima accuduur, sterke zuigkracht en eventueel andere extra’s.

Hoeveel een kruimeldief kost hangt af van het merk, de accuduur, de zuigkracht en handige extra functies zoals het opzuigen van dierenharen en/of water. Ook zijn er modellen met auto-opladers, zodat je de auto onafgebroken kunt stofzuigen met de kruimeldief.

Wat merken betreft produceert Black& Decker kruimeldieven die variëren tussen budget modellen en kruimeldieven met een hogere prijs. De kruimeldieven van Philips zitten meestal rond een gemiddelde prijs. Voor een kruimeldief van Dyson zul je dieper in de buidel moeten tasten: deze kost 218.

Black+decker Kruimeldief 108 Volt Met Aangedreven Borstel Voor Dierenhaar

Waarschuwing: Laatste items in voorraad!

Beschikbaarheidsdatum:

Levering in BE en NL binnen 2 à 3 werkdagen in huis

Gratis verzending vanaf 49.98 uitgezonderd grote/zware en breekbare artikelen

Gratis afhalen vanaf 49.98

di-za tussen 9 en 17u: +32 56 43 97 70

Veilig betalen bancontact | iDeal | klarna | visa | mastercard

Referentie:

Black+Decker Kruimeldief 10.8 Volt met aangedreven borstel voor dierenhaar

Met de BLACK+DECKER DVA325JP07-QW zuig je niet enkel moeiteloos stof, kruimels, zand en ander huisvuil op. Gebruik de meegeleverde geautomatiseerde dierenborstel om ook zonder enige moeite vasthangende dierenharen van zetels, stoelen, kussens of matten te verwijderen. Bovendien verspreidt de Cotton Fresh filter een frisse geur tijdens het schoonmaken.

Gebruik de handige opzetstukken voor alle verschillende soorten schoonmaakklusjes in en rondom de woning. Geniet van extra gebruiksgemak dankzij zijn lichtgewicht en ergonomisch ontwerp. De zachte borstel is voorzien voor het schoonmaken van delicate oppervlakten.

Waarvoor is deze kruimeldief geschikt?

Deze PET kruimeldief met gemotoriseerde dierenborstel is uitermate geschikt voor het efficient verwijderen van dierenharen en voor het schoonmaken van alle oppervlakken in de woning en in de auto.

Voordelen:

Technische specificaties:

Black & Decker Dvj215b

Ben je op zoek naar de beste kruimeldief en moet dat model voor jou een hoge zuigkracht hebben? Kies dan voor de Black & Decker DVJ215B-QW. Dit model is de beste kruimeldief voor jou, omdat hij zeer krachtig is. Hij beschikt bovendien over een extra lange zuigmond. Kom je toch niet bij de plek die je wil schoonmaken? Geen probleem. De lange zuigmond is namelijk uitschuifbaar. Je kunt gemakkelijk krappe plekken ermee bereiken. Met een gewone stofzuiger kom je over het algemeen niet op alle plekken. Daarom is het sowieso handig om deze kruimelzuiger in huis te hebben. Denk bijvoorbeeld aan spinnenwebben onder de bank of zelfs langs de wand van het plafond. Dit vuil is eenvoudig schoon te maken met deze Black & Decker kruimelzuiger.

Voordelen:

 • De Cyclonic Action zorgt ervoor dat vuil en stof wordt weggedraaid van het filter, zodat de hoge zuigkracht behouden blijft.
 • Het apparaat is voorzien van een uitschuifbare zuigmond om moeilijk bereikbare plekken schoon te maken.
 • De kruimelzuiger is licht.
 • De opvangbak is doorzichtig, dus je ziet meteen wanneer je hem moet legen.

Nadelen:

Read Also: Bean Pie Recipe Muhammad Speaks

Beste Voor Dierenharen: Black & Decker Bhhv520bfp

 • Speciale borstel met motor voor dierenharen
 • Uitschuifbare zuiger

Ben je op zoek naar de beste kruimeldief voor dierenharen? Dan zal deze van Black & Decker je zeker kunnen bekoren. Met zijn speciale opzetstuk met motorfilter voor dierenharen en zijn krachtige motor zal deze je zeker kunnen bekoren. Het opzetstuk zorgt ervoor dat je bank, matten en tapijten eenvoudig vrij zijn van haren. Je maakt ook snel de manden van je huisdieren proper.

Verder heeft deze krachtige kruimeldief met brede zuigmond ook geen problemen met het opzuigen van kattengrind of restjes voedingsbrokjes. De kierenzuiger is uitschuifbaar waardoor je niet diep hoeft te buigen om dingen van de grond op te zuigen. Dit is ook een voordeel wanneer je bijvoorbeeld stofnetten van het plafond wil opzuigen.

De 18V Li-Ion accu zorgt voor een goede zuigkracht, maar is wel vrij luid. Hij is volledig opgeladen in 5 uur en gaat 21 minuten mee. Met het laadstation wordt hij meteen na gebruik weer opgeladen zodat hij altijd klaar is voor gebruik. De kruimeldief heeft 2 standen en een groot reservoir wat na gebruik heel handig te legen is.

Waar Let Je Op Bij De Aankoop Van Een Kruimeldief

Local Pie Menu, Menu for Local Pie, Hilton Head Island ...

De kruimeldief is een simpel apparaat, maar toch zijn er onderling kleine verschillen waar je bij aankoop op moet letten. Het is dan ook goed om te bedenken wat je allemaal met de kruimeldief gaat doen en welke eigenschappen dus belangrijk zijn.

Om te beginnen is de zuigkracht misschien wel het allerbelangrijkst. Aan een kruimeldief die nauwelijks kan zuigen heb je niet veel, en met een sterke kruimeldief ben je veel sneller klaar. Tussen de producteigenschappen en in reviews van gebruikers vind je snel informatie over de zuigkracht.

Het is ook goed om op de hoogte te zijn van de accuduur. Als je alleen incidenteel een hoekje wilt zuigen, zal een korte accuduur voldoende zijn. Wil je hele trap of auto stofzuigen, dan wil je ook graag dat de kruimeldief langer doorgaat. Als je de auto wilt stofzuigen kun je ook kijken of de kruimeldief een auto-aansluiting heeft. Met een auto-aansluiting hoef je even niet te vertrouwen op de accu en kan je in één keer de hele klus afmaken.

Heb je dieren in huis en wil je een kruimeldief om de haren makkelijker bij te houden? Zoek dan naar een kruimeldief die in de productspecificaties aangeeft geschikt te zijn voor dierenharen. Als een kruimeldief daar niet geschikt voor is, heeft hij niet voldoende zuigkracht en kan het apparaat verstopt raken door haren op te zuigen.

You May Like: How To Make Pie Charts In Google Docs

Harris Teeter Grocery Store Option

Harris Teeter is a local grocery store with amazing pizza. With two locations on the island, a quick hot pie is convenient wherever you are! Order ahead online with 6 ready made options. Im sure they will customize orders in the store. I love a quick picnic and on Mondays the pizzas are on sale for $7.99!

If youre a family looking for a quick dinner, a couple wanting a picnic, or wanting to watch some football with your meal, you can surely find good pizza on the island.

Philips Minivac Fc6149/01 Kruimelzuiger

De Philips MiniVac FC6149/01 is een bijzonder krachtige kruimelzuiger waarmee je probleemloos alle vuil, inclusief de haren van je trouwe viervoeter opzuigt. Op deze kruimelzuiger kan je tal van accessoires monteren waardoor je honden- en/of kattenharen makkelijk van de bank, de kledij of het tapijt kan verwijderen. Ook de kierenzuiger doet perfect zijn werk en verwijdert in een handomdraai alle haren die tussen de kussens van de bank vastzitten.Wil je vlug voor de visite komt alle katten- en/of hondenharen van de bank, het tapijt en de vloer verwijderen, dan hoef je hiervoor niet die logge stofzuiger uit te halen. Een kruimeldief met een borstel of een kierenzuiger klaart dit klusje in een handomdraai zodat je samen met je huisdier probleemloos familie en vrienden kan ontvangen.

Read Also: The Key Lime Pie Company

Giuseppis Pizza Hilton Head Island Shelter Cove

Giuseppis Pizza and Pasta is my favorite pizza on the island. Award Winning Pizza! You just cant beat that crust! The sauce is made from California tomatoes. Like most places in the area, you can choose to sit outdoors on warm nights. They have a full bar, but are also family friendly. With lots of big screen TVs, its a great place to catch a game.

Hoe Werkt Een Kruimeldief

Reilley’s Grill & Bar- Hilton Head Island, SC

Een kruimeldief is eigenlijk een kleine handstofzuiger die op een accu werkt. Met de kruimeldief zuig je stof en ander vuil op. Wanneer je klaar bent, plaats je de kruimeldief in het meegeleverde oplaadstation. Die laadt de accu automatisch op zo lang het apparaat daar goed in staat.

Het vuil wordt opgevangen in een opvangbak die in de kruimeldief zit. Deze is eenvoudig uitneembaar. Om ervoor te zorgen dat de zuigkracht optimaal blijft, leeg je de opvangbak regelmatig. Deze kiep je simpelweg even leeg in de vuilnisbak. Er zijn ook kruimeldieven die water op kunnen zuigen.

Een kruimeldief heeft verder geen installatieproces en is in het oplaadstation altijd klaar voor gebruik. Je hebt geen stekker of stofzuigerzak nodig. Het apparaat is wendbaar en makkelijk met 1 hand te gebruiken. Ideaal voor kleine stofzuigklusjes.

Read Also: Best Bean Pie Recipe

Black & Decker Wdb115wa

Is de beste kruimeldief voor jou een model waarmee je nat en droog vuil kunt opzuigen en waarmee je ook moeilijk bereikbare plekken of kwetsbare oppervlakken kunt schoonmaken? Dan vinden wij dat de Black & Decker WDB115WA-QW de beste kruimeldief voor jou is. Dit model kun je namelijk gebruiken om zowel nat als droog vuil op te zuigen. Als je hem dus bijvoorbeeld in de keuken bewaart, dan heb je hem snel bij de hand wanneer je een glas melk of broodkruimels hebt laten vallen. De kruimelzuiger is om deze reden ook handig voor gezinnen met kleine kinderen. Met deze kruimeldief kun je bovendien ook gemakkelijk moeilijk bereikbare plekken en kwetsbare oppervlakken schoonmaken. Hij beschikt namelijk over een uitschuifbare kierenzuiger voor onder andere de ruimtes tussen de kussens van de bank en een zachte borstel voor kwetsbare oppervlakken.

Voordelen:

 • Je kunt er droog en nat vuil mee opzuigen.
 • De kruimelzuiger heeft een hoge zuigkracht.
 • Hij heeft een uitschuifbare kierenborstel.
 • Je kunt de opvangbak gemakkelijk legen.
 • Met de zachte borstel kun je kwetsbare oppervlakken schoonmaken.
 • Hij ligt prettig in de hand.
 • De kruimeldief heeft een doorzichtige opvangbak.

Nadelen:

 • Tijdens het stofzuigen moet je de knop ingedrukt houden.
 • Het apparaat werkt slechts 7,5 minuten op een volle accu.
 • Er is geen apart filter voor nat en droog.

Waarop Moet Je Letten Bij De Aanschaf Van Een Kruimeldief Kruimeldief Koopgids

Een kruimeldief is onmisbaar binnen elk huishouden. Voor het opruimen van kleine hoeveelheden vuil en vloeistof is een kruimeldief super handig. Je hoeft namelijk niet meer rond te zeulen met een zware stofzuiger en je kan snel vuil opruimen zoals spinnenwebben aan het plafond, kruimels op je meubels of bank, haren van dieren op meubels, stof van plinten en het uitzuigen van een autostoel of kinderwagen.

Read Also: Damgoode Pies Little Rock Delivery

Hoe Kies Je De Beste Kruimeldief

Wat is de beste kruimeldief? Iedereen zal hierop een verschillend antwoord geven, aangezien het geheel afhankelijk is van je persoonlijke situatie. Heb je kinderen? Dan wil je misschien liever een kruimeldief die niet te veel geluid maakt. Als je huisdieren hebt dan wil je dat de kruimeldief voldoende vermogen heeft om haren op te zuigen en bij voorkeur een goed geurfilter heeft. Als je opzoek bent naar tips voor de aankoop van je kruimeldief, lees dan eens onze handige Koopgids door.

Als je erachter wilt komen wat de beste kruimelzuiger voor je is, kan je onze kruimeldief top 5 gebruiken. Hieronder hebben een overzicht gemaakt van de vijf beste kruimeldieven die wij voor je getest hebben.

Super Baked Hilton Head Island Location

Local Pie

Super Baked has 5 locations, but only one is on the island. They offer ordering online or by phone. Their website says, A fun mom and pop environment with quality pizza, delicious wings and reasonable prices lets our customers dine-in, carryout or get delivered a Super Baked Pizza & Wings experience. The owners are super nice. This is the place to come for the NY crust.

Don’t Miss: Noi Bean Pie Recipe

Wat Is Een Kruimeldief

Een kruimeldief is een handige mini stofzuiger waarmee je snel wat kleine werkjes kunt doen. Je hoeft deze niet in het stopcontact te stoppen voor gebruik. Heel handig dus om snel wat vuil op te zuigen. Ideaal voor wanneer je niet veel tijd wil verspillen aan het uithalen van je gewone stofzuiger.

Tot zover het artikel Beste compact camera Laatste update 08/10/2021

Lees meer artikels in de categorie Kuisen

When You See A Space Immediately A Lot Of People Think About What The Space Can Be Lucier Explained

We were not looking at what the space can be, but what this area has always had and whats been successful.

With The Frosty Frog and Big Bamboo Café crafting an entertainment scene in Coligny, Fish will build off if it, not only offering entertainment, but also a trendy new spot to enjoy quality food. They are not just cleaning up the space they are gutting it.

Basically were keeping the outside walls and the roof, Lucier said. The footprint works out well, but it just needs a full run of the interiorsomething that matches the vibe of the menu.

Recommended Reading: Why Bake Apple Pie In A Paper Bag

Dirt Devil Gator M 137 Best Voor Kattenharen Of Andere Dierenharen

Is de beste kruimeldief voor jou een model dat geschikt is voor alle schoonmaakklussen en waarmee je zelfs dierenhaar kunt opzuigen? Dan is de Dirt Devil Gator M 137 de beste kruimeldief voor jouw behoeften. Dit apparaat is een zeer complete kruimelzuiger. Je kunt er snel gevallen vuil mee opzuigen. Voor het bereiken van moeilijk bereikbare plekken beschikt dit apparaat over een uitrekbare zuigmond. Hierdoor wordt de zuigmond smaller waardoor je ook gemakkelijk vuil op smalle locaties en in kieren kunt opzuigen. Handig toch? Dit betekent dat je na het stofzuigen met je volwaardige stofzuiger met deze kruimelzuiger langs de plekken kunt gaan die je niet kon schoonmaken met je grote stofzuiger. Je huis wordt door deze dubbele schoonmaakbeurt extra schoon. De kinderen in huis kunnen dan ongehinderd spelen in een schone omgeving.

Voordelen:

 • Je kunt er zelfs dierenhaar mee verwijderen wanneer je de turboborstel gebruikt.
 • De kruimeldief heeft een hoge zuigkracht.
 • Hij beschikt over een uitschuifbare zuigmond voor smalle plekken en kieren.
 • Je kunt hem met een druk op de knop legen.

Nadelen:

Welke Kruimeldief Is Geschikt Voor Jou

The Crazy Crab- Hilton Head Island, SC

Dit is geheel afhankelijk van je persoonlijke situatie. Op het moment dat je huisdieren hebt dan ben je beter af met een kruimeldief die twee snelheidsstanden heeft en een filter. Met de hogere stand is het veel makkelijker om haren van meubels te verwijderen. Voor eenvoudige opzuigklusjes rondom het huis kan je gerust een instapmodel kruimelzuiger kiezen met een lichtere motor.

Andere zaken waar je naar moet kijken is hoe belangrijk het geluidsniveau voor je is. Sommige kruimeldieven maken echt een oorverdovend lawaai, dit kan nogal onhandig zijn als je kinderen hebt die liggen te slapen of je man als hij net terugkomt van zijn nachtdienst. Als je veel gebruik maakt van je kruimelzuiger dan kan het zijn dat je een langere accuduur belangrijk vindt.

You May Like: Gluten Free Dairy Free Lemon Meringue Pie

Dirt Devil Handy Duo M3121

Ben je op zoek naar een kruimelzuiger die de zuigkracht heeft van een volwaardige stofzuiger? Is dat voor jou de beste kruimeldief? Dan is de Dirt Devil Handy Duo M3121 wellicht de beste kruimeldief voor jou. Dit model heeft namelijk een zeer hoge zuigkracht vergeleken met andere kruimelzuigers. De kruimeldief heeft namelijk een zuigkracht van 90 watt. Dit betekent dat je met dit apparaat elk vuiltje gemakkelijk kunt opzuigen. Het doet er niet toe of je broodkruimels hebt laten vallen, je in de keuken bezig bent geweest met meel of dat je ander droog vuil hebt laten vallen. De kruimeldief zorgt er namelijk voor dat alle kleine vuildeeltjes snel worden opgezogen. Het vuil dat hij heeft opgezogen wordt opgevangen in een stofreservoir, dat je eenvoudig kunt legen wanneer hij vol is.

Voordelen:

 • Je kunt hem als steelstofzuiger gebruiken wanneer je de verlengsteel aansluit.
 • De kruimelzuiger maar niet veel lawaai.
 • Hij heeft 2 aansluitingen en is ook te gebruiken op vakantie.
 • Het apparaat wordt met handige opzetstukken geleverd.
 • De kruimeldief heeft een goede zuigkracht.
 • Dankzij de hoge zuigkracht, wordt al het vuil in 1 keer opgezogen.

Nadelen:

Karel Visser

Ook interessant:

Popular Recipes

More Recipes Like This